Milla Jovovich în primul trailer oficial al filmului „Faces in the Crowd”

Milla Jovovich Faces in the Crowd (2011) Trailer OficialMillennium Entertainment au dat publicităţii primul trailer oficial pentru thriller-ul psihologic „Faces in the Crowd”, film ce îi are ca protagonişti pe Milla Jovovich, Sarah Wayne Callies şi Michael Shanks.

„Faces in the Crowd” prezintă povestea lui Anna Marchant o femei care scapă cu viaţă după ce a fost atacată de un criminal în serie. Anna este internată într-un spital, iar din cauza unei răni suferite la cap o face pe aceasta să nu mai recunoască chipurile celor din jur sau chiar propria faţă. Anna se trezeşte într-o lume în care trăsăturile celor cu care intră în contact se schimbă de fiecare dată când ies din câmpul ei vizual. Mai mult, criminalul se află pe urmele acesteia.

Din distribuţie mai fac parte Julian McMahon, Sandrine Holt, Adam Harrington, Marianne Faithfull, Valentina Vargas, Anthony Lemke, Kirsten Robek, Sebastien Roberts, Nels Lennarson, Stephen Huszar, David Ingram şi Jeff Pangman.

Scris şi regizat de Julien Magnat, „Faces in the Crowd” a primit drepturile pentru distribuţie în SUA însă nu are o dată de lansare oficială.

Faces in the Crowd (2011) Trailer FILM

Lasă un răspuns