Michelle Yeoh în primul trailer oficial al filmului „The Lady”

Europa Corp a lansat via Yahoo Movies primul trailer oficial pentru „The Lady”, un film biografic despre liderul pro-democraţie din Birmania, Aung San Suu Kyi.

Michelle Yeoh The Lady (2011) Trailer Oficial HD Luc Besson

Filmul biografic „The Lady” prezintă viaţa unei femei care a ajuns unul dintre simbolurile moderne ale luptei pentru democraţie, dar este şi o poveste de dragoste ieşită din comun, aceea a doamnei Aung San Suu Kyi (Michelle Yeoh) şi a lui Michael Aris (David Thewlis). Aung San Suu Kyi este tipul de femeie care este în stare să-şi sacrifice fericirea proprie pentru poporului său, însă dragostea pe care o împarte cu Michael Aris nu poate fi distrusă nici de despărţire, nici de absenţă, izolare sau de lipsa de umanitate a vieţii politice din Myanmar.

Din distribuţia „The Lady” fac parte David Thewlis, Michelle Yeoh, William Hope, Sahajak Boonthanakit, Teerawat Mulvilai, Antony Hickling, Guy Barwell, Marian Yu, Nay Myo Thant, Dujdao Vadhanapakorn, Frank Walmsley şi Victoria Sanvalli.

Regizat de Luc Besson („The Fifth Element”, „Leon: The Professional”, „Taken”), după un scenariu scris de Rebecca Frayn, „The Lady” va ajunge la cinema începând cu 15 martie 2012.

The Lady (2011) Trailer Oficial HD

Lasă un răspuns