Lindsay Lohan, în negocieri pentru un rol în filmul „Superman: Man of Steel”

Apropiaţi ai actriţei Lindsay Lohan susţin că aceasta este în negocieri pentru un rol important în filmul „Superman: Man of Steel”. Actriţa cu probleme,Lindsay Lohan, care tocmai a terminat tratamentul forţat de dezintoxicare,  este hotărâtă să-şi reia cariera, aceasta punând ochii pe un rol alături de Henry Cavill, în a patra parte a francizei SF, Superman: Man of Steel.

Lindsay Lohan, în negocieri pentru un rol în filmul "Superman: Man of Steel"

„Este adevărat, momentan este în stadiu de negocieri” a declarat o sursă.

„Lindsay vrea un rol în acest film cu orice preţ.De când a apărut vestea că Henry Cavill a fost integrat în scenariu, aceasta a făcut tot posibilul să îi afle numărul de telefon şi să încerce să stabilească o întâlnire cu el şi cu studioul”.

Această sursă însă nu a vrut să comenteze asupra posibilităţii ca Lindsay Lohan să fie desemnată pentru rolul jurnalistei Lois Lane – pentru care actriţele Olivia Wilde şi Kristen Stewart fuseseră iniţial alese – spunând doar că este un rol „important”.

Mama actriţei Lindsay Lohan a spus că :”Chiar nu putem face vreun comentariu deocamdată”.

Frumoasa vedetă în vârstă de 24 de ani, a avut o viaţă destul de agitată în ultimele luni, îndurând 3 luni de tratament de dezintoxicare forţat şi 12 zile în închisoare, după ce aceasta a încălcat condiţiile de probare stabilite pentru acuzatia de conducere sub influenţa alcoolului, în 2007.

Prieteni apropiaţi spun că Lindsay Lohan este hotărâtă să prindă un rol important pentru a-şi recăpăta imaginea de actriţă.

„Este foarte hotărâtă să revină.Fără alcool, fără droguri.Vrea ca oamenii să îşi aducă aminte de motivul pentru care aceasta a fost faimoasă, acela că este talentată” a declarat o sursă.

Noul film, în care Lindsay Lohan şi-ar putea face apariţia, este regizat de Zack Snyder şi va fi lansat în decembrie 2012.

Lasă un răspuns