Kristen Stewart ar putea fi urmatoarea Lois Lane în noul film Superman !

Kristen Stewart, Dianna Agron şi Jessica Biel sunt candidate la rolul jurnalistei energice, Lois Lane, din filmul ‘Superman: Man of Steel’. Kristen Stewart este favorita rolului de jurnalistă, în noua producţie Superman.

Kristen Stewart ar putea fi urmatoarea Lois Lane în noul film Superman ! poza

Actriţa din filmul „Twilight Saga” se număra printre starurile dornice să interpreteze rolul reporteriţei, în următorul proiect al lui Zack Snyder, Superman: Man of Steel. Anne Hathaway fusese iniţial aleasa însă aceasta a refuzat rolul alegând să interpreteze personajul Catwoman din noul film Batman: The Dark Knight Rises.

Concurenţa actriţei Kristen Stewart este reprezentată de starul din filmul Glee, Dianna Agron, Rachel McAdams şi Jessica Biel, acestea fiind de asemenea luate în considerare pentru rol.

Actriţa care a jucat în producţia Tron:Legacy, Olivia Wilde, este de asemenea favorită pentru rol, aceasta fiind deja testată pentru apariţia pe marele ecran.

Nu se ştie dacă actriţa în vârstă de 20 de ani, Kristen Stewart – cunoscută drept Bella Swan în filmul Twilight Saga -va avea suficient timp  pentru a lucra la rolul pentru filmul Superman, aceasta având deja planuri pentru apariţia în rol principal a producţiei Albă ca Zăpada (Snow White and the Huntsman).

Lasă un răspuns