Vei întâlni străinul din visele tale – You Will Meet A Tall Dark Stranger (2010) Trailer HD

Vei întâlni străinul din visele tale – You Will Meet A Tall Dark Stranger spune povestea a două cupluri căsătorite de vârste diferite care se lupta să îşi rezolve problemele sentimentale şi să găsească fericirea în braţele altor persoane decât partenerii lor de viaţă.

Film Vei întâlni străinul din visele tale - You Will Meet A Tall Dark Stranger2010 Trailer Online HD Anthony Hopkins, Naomi Watts, Antonio Banderas şi Josh Brolin

După ce este părăsită de soţ, vârstnică Helena Shebritch (Gemma Jones) devine obsedată de predicţiile unei ghicitoare şarlatane, care o asigura că va întâlni un brunet înalt şi atrăgător. Fostul ei soţ Alfie Shebritch (Anthony Hopkins) este atât de înnebunit să îşi recapete tinereţea pierdută încât începe să frecventeze cluburile de noapte, să ia Viagra, merge la sala de fitness şi să conducă maşini sport, căzând în capcana unei vânătoare de avere pe nume Charmaine (Lucy Punch), pe care o ia de nevastă. Sally Channing (Naomi Watts), fiica Helenei şi a lui Alfie, este căsătorită cu Roy Channing (Josh Brolin) şi lucrează la o galerie de artă, iar atunci când mariajul începe să i se clatine, se îndrăgosteşte de şeful ei Greg (Antonio Banderas). Roy este un scriitor frustrat, care aşteaptă cu nervozitate un răspuns din partea editorilor cu privire la cel mai recent manuscris al său şi care o spionează pe tânăra indianca Dia (Freida Pinto) de la fereastra apartamentului său.

Regia: Woody Allen

Scenariul: Woody Allen

Cu: Anthony Hopkins, Naomi Watts, Antonio Banderas şi Josh Brolin

Genul: Comedie, Romantic

Vei întâlni străinul din visele tale – You Will Meet A Tall Dark Stranger din visele tale va avea premiera în România pe 28 ianuarie 2011.

Vei întâlni străinul din visele tale – You Will Meet A Tall Dark Stranger (2010)  Trailer HD

Lasă un răspuns