Red Riding Hood (2011)

Scufita Rosie (Red Riding Hood) spune povestea lui Valerie (Amanda Seyfried) o tânără atrăgătoare curtată de doi bărbaţi. Deşi ţine la Peter (Shiloh Fernandez), Valerie este forţată de către părinţii ei să se căsătorească cu Henry (Max Irons), unul dintre cei mai înstăriţi oameni din sat.

Film Scufita Rosie - Red Riding Hood (2011) | Trailer Online HD Poster Download Amanda Seyfried, Lukas Haas, Shiloh Fernandez şi Gary Oldman, Max Irons Catherine Hardwicke

Hotărâţi să nu renunţe la iubirea lor, Valerie şi Peter plănuiesc să fugă, cu atât mai mult cu cât liniştea satului este ameninţată de un vârcolac. De mulţi ani, sătenii ofereau lunar vârcolacului animale pentru sacrificiu, dar în perioada cu lună plină acesta obişnuia să omoare şi câte un om, de această dată fiind vorba chiar de sora lui Valerie. Hotărâţi să se răzbune, sătenii îl cheamă în ajutor pe părintele Solomon (Gary Oldman), un renumit vânător de vârcolaci. Venirea acestuia va crea însă panică, pentru că un lucru e clar: vârcolacul poate fi oricare dintre ei, chiar unul dintre bărbaţii de care Valerie este legată.

Regia: Catherine Hardwicke

Scenariul: David Johnson

Cu: Amanda Seyfried, Lukas Haas, Shiloh Fernandez, Max Irons şi Gary Oldman

Gen Film: Fantastic, Horror, Mister

Red Riding Hood vă avea premieră în România pe 8 aprilie 2011.

Scufita Rosie – Red Riding Hood (2011) – Trailer FILM HD

Max Irons

Un răspuns la „Red Riding Hood (2011)”

Lasă un răspuns