Nasa (2011)

Nasa – The Godmother spune povestea lui Jennifer Prodan (Whitney Anderson) o americancă frumoasă stabilită în România, cu o carieră de profesoară de literatură în Bucureşti.

Film Romanesc Nasa - The Godmother (2011) Trailer Online HD Poster Download Whitney Anderson, Dragoş Bucur, Velea Alex şi Stefan Iancu

Este căsătorită cu Radu Prodan (Dragoş Bucur), un respectat finanţist român, şi împreună au un băiat de 10 ani, extrem de inteligent, David (Stefan Iancu). Într-o bună zi, în timpul unui botez la care participa în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe soţul ei. Cu această ocazie, Jennifer află că respectabila afacere a lui Radu consta de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu – The Madfather (Velea Alex). Aşa se face că eroina noastră se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi, cum nu văzuse până atunci decât în filme. Mai mult, restricţiile judecătoreşti emise pe numele său o împiedică să iasă din ţară, şi, în plus, nici nu este ferm convinsă de vinovăţia soţului ei. Singura soluţie pe care o găseşte pentru a-şi salva familia este să îşi formeze propria „familie mafiotă” şi să contracareze astfel acţiunile duşmanului lor, Spânu. În acest demers îndrăzneţ ea va fi ajutată de o serie de personaje atipice, oameni normali puşi în situaţii excepţionale, dar mai ales de fiul său, David, care se dovedeşte a fi mai mult decât un băieţel curajos, devenind un sprijin şi un sfătuitor nesperat.

Regia: Virgil Nicolaescu

Scenariul: Tudor Voican, Mihalcea Viorel

Cu: Whitney Anderson, Dragoş Bucur, Velea Alex şi Stefan Iancu

Gen Film: Acţiune, Comedie

Nasa – The Godmother va avea premiera în România pe 29 aprilie 2011.

Nasa – The Godmother (2011) Trailer Film HD

4 răspunsuri la „Nasa (2011)”

Lasă un răspuns