Din dragoste cu cele mai bune intenţii (2011)

Din dragoste cu cele mai bune intenţii (Best Intentions) este povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un tip de succes, cu destulă încredere în el, sociabil, atâta vreme cât are ultimul cuvânt.

Film romanesc Din dragoste cu cele mai bune intenţii (2011) Trailer Online Poster Download Orsolya Tóth, Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab, Rémusz Szikszai şi Alina Grigore

Cel mai important lucru pentru el e să deţină controlul. În ochii celorlalţi apare ca un personaj simpatic, dar nervos. La un moment dat, Alex primeşte un telefon de la tatăl său anunţându-l că mama a avut un accident cerebral. Speriat, ia primul tren din Bucureşti către orăşelul unde locuieşte mama. Începe să dea telefoane tuturor prietenilor doctori, care i-ar putea explica mai pe larg cum e cu boala mamei, aflând astfel că medicul care se ocupă deja de ea nu e cel mai potrivit. Aşa că se hotărăşte s-o aducă într-un spital mai mare, singura problemă fiind că doctorul e un prieten de familie, drept pentru care va trebui să-l convingă şi pe tatăl său.

Regia: Adrian Sitaru

Scenariul: Adrian Sitaru

Cu: Orsolya Tóth, Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab, Rémusz Szikszai şi Alina Grigore

Gen Film: Dramă

Din dragoste cu cele mai bune intenţii va avea premieră în România pe 1 octombrie 2011.

Din dragoste cu cele mai bune intenţii – Best Intentions (2011) TRAILER FILM

Lasă un răspuns