Mr. Popper’s Penguins (2011)

Pinguinii domnului Popper (Mr. Popper’s Penguins) spune povestea lui Tom Popper (Jim Carrey), un dezvoltator imobiliar care dărâma localuri îndrăgite de către newyorkezi pentru a construi pe respectivele terenuri zgârie-nori.

Film Mr. Popper's Penguins (2011) Trailer Online HD Poster Download Jim Carrey, Carla Gugino, James Tupper şi Angela Lansbury

Dependent de muncă şi obsedat de ideea de a avansa în cariera şi de a câştiga o avere prin scheme machiavelice, Tom Popper a uitat semnificaţia cuvintelor prietenie şi iubire, motiv pentru care a fost părăsit de către soţia lui Amanda (Carla Gugino), care este implicată acum într-o relaţie amoroasă cu Rick (James Tupper), un ecologist fanatic. Atunci când moşteneşte de la înstrăinatul lui tata şase pinguini şi este forţat să îşi transforme apartamentul luxos într-un paradis îngheţat pentru a crea noilor locatari condiţii prielnice de viaţă, Tom se ataşează de amuzantele creaturi, iar performanţele sale profesionale au de suferit. Urmărit de către un vecin răuvoitor, care vrea să câştige bani reclamându-l că ascunde ilegal în apartament pinguinii al căror loc ar fi la Grădina Zoologică şi şicanat de către un portar care îl ameninţă că va informa administratorul clădirii despre bizarii lui colegi de cameră, Tom Popper învaţa câteva lecţii preţioase de la pinguini.

Regia: Mark Waters

Scenariul: Sean Anders, John Morris

Cu: Jim Carrey, Carla Gugino, James Tupper şi Angela Lansbury

Gen Film: Comedie

Pinguinii domnului Popper – Mr. Popper’s Penguins va avea premiera în România pe 24 iunie 2011.

Pinguinii domnului Popper – Mr. Popper’s Penguins (2011) Trailer FILM HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *