London Boulevard – Bulevardul crimei (2010) Trailer HD

London Boulevard – Bulevardul crimei, spune povestea lui Mitchell (Colin Farrell) un londonez care tocmai a fost eliberat din puşcărie după ce a fost condamnat trei ani pentru un act de violenţă pe care nu îşi aminteşte să îl fi comis. În prima sa zi de libertate Mitchell îl întâlneşte pe Billy (Ben Chaplin), un tânăr ce lucrează pentru un gangster pe nume Gant (Ray Winstone) care se ocupă de cămătărie şi care îi oferă o slujbă ilegală.

Film London Boulevard - Bulevardul crimei (2010) Trailer Online HD Poster Colin Farrell, Keira Knightley, Ray Winstone, Ben Chaplin

Mitchell are şansa de a lăsa în urma trecutul infracţional atunci când este angajat de către o actriţă frumoasă şi celebra pe nume Charlotte (Keira Knightley) pe post de bodyguard, cu scopul de a o ajuta să scape de paparazzi care îi urmăresc fiecare mişcare. Povestea se complică în momentul în care Charlotte îi mărturiseşte lui Mitchell că s-a îndrăgostit de acesta şi îl întreabă cu sinceritate ce este dispus să facă pentru a merita sentimentele ei.

Regia: William Monahan

Scenariul: William Monahan, Ken Bruen

Cu: Colin Farrell, Keira Knightley, Ben Chaplin si Ray Winstone

Genul: Dramă, Fantastic, Thriller

London Boulevard – Bulevardul crimei va avea premieră în România pe 25 februarie 2011.

London Boulevard – Bulevardul crimei (2010) Trailer HD

Lasă un răspuns