Johnny English 2: Reborn (2011) Trailer HD

Johnny English 2: Reborn (Johnny English… se întoarce!) continuă povestea lui Johnny (Rowan Atkinson) care aflat în slujba Majestăţii Sale trebuie să oprească un grup internaţional de asasini înainte ca aceştia să ucidă un lider mondial şi să declanşeze, astfel, haosul global.

Film Johnny English 2: Reborn (Johnny English... se întoarce!) (2011) Trailer OnlineHD Poster Download Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Gillian Anderson şi Dominic West

De când superspionul MI7 Pamela Head (Gillian Anderson) a dispărut de pe hartă, a trăit ascuns într-o regiune izolată din Asia, unde şi-a petrecut timpul şlefuindu-şi abilităţile unice. Dar, când se află că s-a pus la cale un atentat la viaţa premierului Chinei, şefii săi din agenţie trebuie să dea de urmă acestui agent foarte special. Acum, când lumea are din nou nevoie de el, Johnny English trebuie să intre din nou în acţiune. Având o singură şansă să se reabiliteze, acesta trebuie să facă uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveală o conspiraţie ale cărei tentacule se întind până în KGB, CIA, ajungând până şi la MI-7. Cu numai câteva zile înainte de o conferinţă a şefilor de state, un singur om trebuie să folosească fiecare truc pe care îl ştie pentru a salva lumea. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o soluţie, dar eşecul nu poate fi luat în calcul.

Regia: Oliver Parker

Scenariul: William Davies, Hamish McColl

Cu: Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Gillian Anderson şi Dominic West

Gen Film: Comedie

Johnny English 2: Reborn (Johnny English… se întoarce!) va avea premiera în România pe 23 septembrie 2011.

Johnny English 2: Reborn (Johnny English… se întoarce!) (2011) Trailer HD

Lasă un răspuns