Water for Elephants (2011)

Apa pentru elefanti (Water for Elephants) este povestea lui Jacob Jankowski (Hal Holbrook), un bătrân instituţionalizat trecut de 90 de ani, care rememorează experienţe din tinereţea petrecută în compania trupei de circ a fraţilor Benzini.

Film Apa pentru elefanti - Water for Elephants (2011) | Trailer Online HD Poster Download Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Jim Norton, Mark Povinelli şi Christoph Waltz Francis Lawrence

După ce este informat că părinţii lui au decedat într-un accident de maşină, studentul la medicină veterinară Jacob Jankowski (Robert Pattinson) renunţă la studii cu foarte puţin timp înainte de absolvire şi urcă într-un tren ce transporta dintr-un oraş în altul o trupă de circ ambulant. Ajutat de către un angajat bolnav pe nume Camel (Jim Norton) să obţină un post de veterinar la menajeria circului, Jacob se împrieteneşte cu piticul Kinko (Mark Povinelli) şi cu elefantul Roşie şi se îndrăgosteşte de frumoasă Marlena Rosenbluth (Reese Witherspoon), vedeta numărului de dresaj de cai şi soţia carismaticului şi brutalului dresor de animale August Rosenbluth (Christoph Waltz). Fără să ştie că August suferă de schizofrenie paranoida şi este extrem de periculos, Jacob se implica într-o aventură romantică cu Marlena şi o încurajează pe femeie să îl părăsească pe soţul care manifesta un comportament violent faţă de ea şi faţă de animalele de circ. Numai că o revoltă îndreptăţită a femelei de elefant Rosie împotriva dresorului are consecinţe tragice.

Regia: Francis Lawrence

Scenariul: Richard LaGravenese, Sara Gruen

Cu: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Jim Norton, Mark Povinelli şi Christoph Waltz

Gen Film: Dramă

Water for Elephants vă avea premiera în România pe 22 aprilie 2011.

Apa pentru elefanti – Water for Elephants (2011) Trailer FILM HD

Un răspuns la „Water for Elephants (2011)”

  1. Anonim

    Este un film fosrte interesant si frumos. Titlul ” Water for Elephants” m-a atras sa vad acest film . Merita sa fie vizionat . Imi plac fosrte mult si actori care joaca in film . Este un film special , aparte si foarte romantic .

Lasă un răspuns