Cars 2 (2011)

Maşini 2 (Cars 2) continua povestea din primul film cu Star – maşina de curse Lightning fulgerul McQueen (Owen Wilson) şi Mater (Larry the Cable Guy) maşinuţa de tractări auto, care călătoresc peste mări pentru a concura în primul Mare Premiu Mondial pentru a determina care este cea mai rapidă maşină din lume.

Film Animatie Maşini 2 - Cars 2 (2011) Trailer Online HD Poster Download Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Câine şi John Turturro John Lasseter, Brad Lewis Pixar Animation Studios

Dar drumul spre campionat este umplut cu o mulţime de gropi, ocolişuri şi surprize comice, atunci când Mater este prins într-o aventură intrigantă de spionaj internaţional. Călătoria împachetată în acţiune a lui Mater îl conduce într-o urmărire explozivă pe străzile din Japonia şi Europa. Adăugarea la toată această distracţie, este o distribuţie cu tot felul de maşini noi, colorate, ce includ agenţi secreţi, ticăloşi ameninţători şi a concurenţilor de curse internaţionale. Iar dacă ni-l închipuim pe Mater conducând pe partea greşită a drumului în Marea Britanie, mergând în cercuri mari, gigante în Paris, pe autostrada din Germania, făcând faţă motoscuterelor în Italia, încercând să înţeleagă semnele de circulaţie din Japonia, atunci tot farmecul acestui film Maşini 2 – Cars 2 va prinde viaţă.

Regia: John Lasseter, Brad Lewis

Scenariul: John Lasseter, Brad Lewis

Cu: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine şi John Turturro

Gen Film: Animaţie 3D, Comedie

Maşini 2 – Cars 2 vă avea premiera în România pe 24 iunie 2011.

Maşini 2 – Cars 2 (2011) Trailer FILM HD

12 răspunsuri la „Cars 2 (2011)”

Lasă un răspuns