Daniel Craig în Dream House! Vezi primul trailer!

Primul trailer al thriller-ului Dream House, cu Daniel Craig, Rachel Weisz şi Naomi Watts, a fost lansat de Universal Pictures pe iTunes Movie Trailers.

Dream House (2011) Trailer Oficial HD

Dream House spune povestea lui Will Atenton (Daniel Craig) un editor care renunţă la un loc de muncă bine plătit în New York şi se stabileşte împreună cu soţia sa Libby (Rachel Weisz) şi cele două fiice ale lor într-un oraş liniştit din New England, într-o nouă casă pe care o considera perfectă pentru noua lor viaţă. Ceea ce nu ştiu însă soţii Atenton este ca în casa lor de vis s-au petrecut în trecut crime înfioratoare, o mamă şi copiii ei fiind împuşcaţi cu sânge rece, iar autorul crimei rămânând nepedepsit pentru că nu a fost niciodată capturat de către poliţişti, deşi toţi localnicii cred că asasinul a fost chiar soţul victimei. Singura persoană care îl poate ajuta pe Will să rezolve cazul şi să îl împiedice pe criminal să ucidă din nou este misterioasa vecina Ann Patterson (Naomi Watts), cea care i-a cunoscut bine pe foştii locatari şi a fost în relaţii de prietenie cu femeia asasinată. Pe măsură ce investigaţia începută de către Will şi Ann avansează şi piesele puzzle-ului se aşează la locul lor, cresc şansele că asasinul să fie adus în faţa instanţei de judecată înainte de a-şi revărsa furia răzbunătoare asupra actualilor proprietari ai casei.

Din distribuţia filmului Dream House putem aminti următoarele nume: Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts, Marton Csokas, Claire Geare, Taylor Geare, Rachel G. Fox, Mark Wilson, Jonathan Potts şi Lynne Griffin.

Regizat de Jim Sheridan, Dream House urmează să aibă premieră în România pe data de 21 octombrie 2011.

Dream House (2011) Trailer FILM HD

Lasă un răspuns