A fost lansat primul trailer pentru animaţia Pixar „Brave”

Primul trailer pentru noul film de animaţie 3D de la Pixar, Brave, a fost lansat în cinematografe în acest weekend împreună cu cea mai nouă producţie Disney, Cars 2 (Maşini 2).

Brave (2012) Trailer oficial HD

Acţiunea filmului va fi plasată pe tărâmurile mistice ale Scoţiei, unde Merinda (Kelly Macdonald) este prinţesa unui regat condus de regele Fergus (Billy Connolly) şi regina Elinor (Emma Thompson). Neascultătoare însă un arcaş foarte bun, Merinda sfidează într-o zi un obicei sacru al locului şi aduce peste regat nenumărate blesteme. Pentru a repara lucrurile, Merinda porneşte în căutarea unei bătrâne excentrice.

Brave beneficiază de vocile unor actori foarte cunoscuţi precum Emma Thompson, Kelly Macdonald, Craig Ferguson, Kevin McKidd şi Julie Walters.

Regizat de Mark Andrews, Brave va ajunge în cinematografele din SUA pe 22 iunie 2012.

Brave (2012) Trailer oficial HD

Un răspuns la „A fost lansat primul trailer pentru animaţia Pixar „Brave””

  1. july

    am citit ceva pareri despre film…reactiile celor care l-au vazut sunt pozitive si chiar spun ca povestea i-a impresionata atata de tare si ca este f emotionant filmul! E mai mult decat o poveste de animatie. Am inteles ca Pixar a investit vreo sapte ani de munca ca sa „plamadeasca” aceasta poveste si asa personaje frumoase! Ofi adevarat sau nu, ne vom convinge si noi in 17 august! Sa mergem la film!

Lasă un răspuns