Catalin Maruta

Biografie Catalin MarutaNume:
Catalin Maruta (Catalin Constantin Maruta)

Data nasterii:

27 Ianuarie 1978

Locul nasterii:

Targu Jiu, Gorj

Zodia:

Varsator

Inaltime:

1.78

Biografie Catalin Maruta

Catalin Maruta, este un prezentator de televiziune roman, realizatorul emisiunii „Happy Hour” de la ProTv.

Catalin Maruta este cunoscut pentru campania anti-playback pe care o duce in show-biz-ul autohton. A urmat Facultatea de Drept, in timpul careia s-a angajat la un post de radio, iar apoi a inceput sa lucreze la TV Super Nova. In urma unor probe a ajuns in Televiziunea Romana la Trupa DP 2, in paralel lucrand la radio Activ FM.
A prezentat mai multe emisiuni in perioada in care a lucrat la TVR 2. A fost co-prezentator al selectiei nationale pentru Eurovision 2006, alaturi de Luminita Anghel si a moderat dezbaterea de dupa selectie. Ca prezentator si entertainer al Caravanei TVR 50 a fost prezent la Timisoara, Craiova, Iasi, Cluj. A filmat cu Medeea Marinescu pentru emisiunea 50 de ani de divertisment in 50 de emisiuni.
Din 24 octombrie pana in 23 decembrie 2005 a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, fiind prezentator al emisiunii „Trezeste-te la Realitate cu Maruta”.
Acesta a fost si prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 la televiziunea de stat TVR2.

Unul dintre cele mai iubite cupluri romanesti este format din cantareata Andra si prezentatorul TV Catalin Maruta. In august 2008 cei doi s-au casatorit religios si au impreuna un baietel, David.

Din data de 22 Octombrie 2007 Catalin Maruta este prezentatorul emisiunii „Happy Hour” la postul de televiziune ProTV.

Catalin Maruta batut in direct la „Happy Hour” de sotul Israelei

Lasă un răspuns