Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu BiografieNume:

Bianca Dragusanu

Data naşterii:
6 Martie 1982

Locul naşterii:
Petroşani, Hunedoara

Zodia: Peşti

Biografie Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu (Blonda lui Bote) este un fotomodel şi asistenta tv din România.

Despre Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu îşi dorea încă de mică să ajungă o femeie de afaceri independentă, însă datorită frumuseţii şi a dimensiunilor sale ideale, a urmat meseria de model.

La numai 16 ani Bianca Dragusanu a apărut la emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1, pentru a-şi recupera iubirea, un domn din Petroşani.

Prima ei apariţie importantă a Biancăi în ipostaze sexy a fost însă mai târziu la vârsta de 21 de ani când a pozat la faţă de la pagina 5 pentru ziarul Libertatea. În acea perioadă era mai plinuţă şi avea părul creţ.

Până acum câţiva ani nimeni nu auzise de Bianca Dragusanu, nu ştia nimeni cine este. Avea şuviţe satene, îşi descoperise farmecele pe care le folosea din plin că fotomodel.

În toamna lui 2009 a fost aleasă pentru a o înlocui pe asistenta lui Dan Capatos de la emisiunea „Un Show Păcătos”, Loredana Chivu, ajungând astfel cea mai dorită sexy-asistenta de pe micile ecrane ale acelui moment. Deşi activează în modelling de câţiva ani s-a remarcat în presă mondenă atunci când au fost publicate o serie de fotografii în care a fost surprinsă făcând dragoste cu celebrul designer Cătălin Botezatu.

Bianca Dragusanu a devenit rapid foarte apreciată în lumea modei şi a defilat pentru designeri celebrii precum: Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani. Bianca a fost solicitată şi la prezentările din România, fiind considerată „femeia ideală”, înaltă, slabă şi cu forme. Ea şi-a făcut operaţie de mărire a sânilor la vârsta de 20 de ani, ajungând unul din cele mai bine cotate modele din România în ultimii ani.

În iarna lui 2010 Bianca Dragusanu a acceptat oferta de a poza în numărul din decembrie al revistei Playboy, în schimbul a 10.000 de euro.

Pe lângă modelling şi postul de asistenta a lui Dan Capatos, Bianca Dragusanu se ocupă cu afaceri imobiliare, dorindu-şi să reuşească în acest domeniu. Bianca susţine, că orice model, că meseria aceasta e doar un hobby, o oportunitate de a cunoaşte oameni noi.

În iunie 2011 Bianca Dragusanu, a prezentat o nouă emisiune la Antena 1, „Burlacita”, în care a avut ocazia să îşi găsească bărbatul ideal.

8 răspunsuri la „Bianca Dragusanu”

  1. popovici stefania gina

    Buna ziua,
    As dori sa stiu cum gasesc adresa atelierului unde lucreaza Bianca sau cum o pot contacta are adresa de e-mail ,pentru ca fiind mai plinuta,as dori sa-mi lucrez cateva rochii,am masura 50,stiu ca are materiale de calitate,eventual sa-mi raspunda la adresa de e-mail de mai sus.
    Cu stima,
    ST.POPOVICI

Lasă un răspuns