Antonia Iacobescu

Biografie Antonia IacobescuNume:

Antonia Iacobescu

Data nasterii:
12 aprilie 1989

Locul nasterii:
Bucuresti

Zodia: Berbec

Biografie Antonia Iacobescu

Antonia Iacobescu, este o cântăreață și un fotomodel din Bucureşti, România. La vârsta de 5 ani s-a mutat împreună cu părinţii ei în SUA unde şi-a petrecut şi copilăria (Utah, Las Vegas).

Despre Antonia Iacobescu

Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în SUA. Copilăria petrecută în america (13 ani) printre oamenii de culoare au influenţat-o pe frumoasa brunetă şi în muzică, stilurile RnB și Soul fiind cel mai aproape de sufletul Antoniei.

După câţiva departe de România, aceasta s-a întors cu familia acasă. În România, Antonia l-a întâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i în egală măsură cu vocea şi frumuseţea ei. Antonia şi Tom Boxer s-au întâlnit şi aşa a luat naştere şi primul hit „Roses on Fire”, care a avut şi un videoclip regizat şi filmat de Tom Boxer.

O altă melodie cu care Antonia a cucerit inimile ascultătorilor, „Morena”, este creată de Tom Boxer şi cantata într-un stil foarte special de către Antonia, piesa ajungând să fie, „cea mai difuzată piesa românească a momentului” în luna februarie a anului 2010. După două luni şi jumătate de la prima difuzare, „Morena” a reuşit să urce uşor şi sigur în clasamentele muzicale, romanii fiind încântaţi de combinaţia dintre ritmul de club şi vocea senzuală a Antoniei.

Antonia are şi o viaţă de familie, rămânând însărcinată în luna decembrie a anului 2009. Tatăl se numeşte Vincenzo Castellano şi este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul celebrului club Bamboo. Cât timp Antonia a fost în concediu de maternitate a fost nevoită să stea departe de scenă câteva luni, iar Tom i-a găsit o înlocuitoare, dar numai pentru concerte, în persoană Alexandrei Mandache din Galaţi, care şi-a câştigat acest privilegiu în urma concursului „Alege Antonia” din cadrul matinalului „‘Neaţa cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1.

Antonia Iacobescu a născut în data de 28 august 2010 o fetiţă care poartă numele de Maya Rosaria Casstellano.

În iunie 2011, Antonia a revenit pe scena muzicală în noua sa carieră de cântăreaţă solo. Frumoasa bruneta a lansat un nou single numit „Marionette” scrisă de producătorul şi DJ-ul olandez Afrojack. Single-ul „Antonia – Marionette” a debutat pe poziţia 96 în topul celor mai ascultate piese din România.

12 răspunsuri la „Antonia Iacobescu”

  1. petrica totu

    ….Te admir atit ca frumusete ,tinuta cit si voce…daca esti serioasa in acest domeniu (brend)..poti atinge ..cele mai inalte trepte..Aceasta depinde numai si numai de tine -depunind multa pasiune si dragoste in tot ce faci.Trebuie avut in vedere ca succesele ce le obtii sa nu-ti distruga viitorul.Foarte usor la o clipa de slabiciune se poate aluneca pe cealalta latura,lasind in urma toata munca depusa.Iti doresc mult succes pe viitor,sperind sa apari cu noi si noi hituri ce ne bucura pe toti.

  2. alexandra

    esti foarte frumoasa cea mai frumoasa dintre toate vedetele ai corp frumos imi place mi-a nu-mi place de alex velea orcum e decizia ta nu ma bag in viata ta era mai bn sa fii cu vicenzoo era mai simpatic,dar te potriveai cu connecta-r amandoi creoli asa ca esti o dulceata de fat afrumusete rara si spunei denise iacobescu mama ta ca-i urez bafta la orce ocazie credema antonia ma-m indrogostit de tn(((()

  3. andreea

    Ce prostie de articol. Sau mai de graba ce prosti sunt cei care au facut articolul. Cum se poate sa spui ca Las Vegas e in Utah? Daca faci un articol atunci trebuie sa ai si datele corecte. Las Vegas nu e in Utah ci in Nevada! Ce porcarie de articol! Ma intreb cat de adevarate sunt celelalte detali pe care le-au mai dat.

Lasă un răspuns