Alexia Talavutis

Alexia TalavutisNume:

Alexandra Maria Talavutis (Alexia Talavutis)

Data nașterii:

27 mai 1990

Locul nașterii:

Constanta, Romania

Zodia:

Gemeni

Înălţime:

1.63

 

 

Biografie Alexia Talavutis

Alexia Talavutis s-a născut pe 27 mai 1990 la Constanţa, este actriţă (Monica Bora) în serialul “Pariu cu viata” de la ProTV şi membră în trupa La-La Band.

Despre Alexia Talavutis

Alexia Talavutis cânta de când se ştie, ascultă R&B, gosspel şi jazz, iar mama a fost cea care i-a îndrumat paşii spre cariera muzicală.

Acesta a participat la nenumărate audiţii, a început o carieră muzicală solo, iar acum face parte din trupa „La-La Band”, cel mai nou proiect MediaPro Music.

Alexia face televiziune de la vârsta de 6 ani, a lucrat şi în radio, a participat la foarte multe festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică, cel mai important premiu fiind trofeul „Premio Assolutto ” obţinut la Festivalul Di Maiori din Italia.

O altă experienţă importantă din trecutul cântăreţei Alexia Talavutis a fost participarea la concursul „Ploaia Steluţelor”, unde a cântat piese ce aparţin cântăreţei Kylie Minogue.

În serialul “Pariu cu viaţa” Alexia Talavutis o interpretează pe Monica Bora colega şi prietena cea mai bună a Sarei Năstase (Sore Mihalache). Monica este frumoasă şi provine dintr-o familie bogată. Însă îmbogăţirea rapidă a părinţilor ei a transformat-o într-o persoană răutăcioasă şi răsfăţată. Acesta uşi doreşte să fie cea mai “mişto” tipă din şcoală. Are o voce minunată, ştie să danseze şi face parte din La-La Bând. Monica râvneşte după faima ceea ce o determina să aibă o relaţie cu un profesor, cu toate că îl place şi pe Dima Trofin (Dumitru Gheorghiţă Trofim).

Alexia Talavutis a mai putut fi văzuta în trecut şi în serialul de comedie „Trăsniţii” de la Prima TV.

18 răspunsuri la „Alexia Talavutis”

  1. Raluca

    Alexia,ai un rol extraordinar si se vede ca il meriti din plin datorita talentului tau deosebit.Ai o voce minunata,ascult mereu melodii cantate de tine si te admir foarte mult pentru tot ceea ce faci.Ai niste colegi extrem de talentati,impreuna faceti minuni atat pe scena,cat si pe platourile de filmare.BRAVO!Intotdeauna veti fi cei mai buni!

  2. Andreea Moisa

    Alexiaa esti o dragutzaa si o frumoasa te iubesc mult esi una dintre cele mai frumoase fete din lume si chiar musai dori sa te vad in realitate esti o fata extraordinara cu o voce minunata. Si un par superb esti preferata mea esti idolul meu si chiar sau vrea sa te vad in realitate esti cea mai dragutzaa din lumea întreaga si săi fi fericita dak Miai da link cu contul tau de fb sau de skype sau de mess ce vrei tu ca sa vorbesc cu tine

Lasă un răspuns