Alexandra Stan

Biografie Alexandra Stan Nume:

Alexandra Stan

Data nasterii:

10 iunie 1989

Locul nasterii:

Constanta

Zodia:

Gemeni

 
 
 

Biografie Alexandra Stan

Alexandra Stan a absovit Liceul Teoretic Traian din Constanta iar acum este studenta in anul II la Facultatea de Management Andrei Saguna. Artista a participat la diferite concursuri pe teme muzicale cu o aparitie notabila la Festivalul de la Mamaia sectiunea interpretare.

Despre Alexandra Stan

Aceasta şi-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 3 ani, muza ei fiind mica sirenă Ariel, din celebrul desen animat. Intrarea în industria muzicală românească a fost posibilă datorită băieţilor de la MAAN Studio (Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi).

Primul single Alexandra Stan, „Lollipop”, a fost lansat în anul 2009. Piesa este despre o fată căreia îi place să lingă acadele, iar clipul cu Alexandra lingând acadele îmbrăcată în şcolăriţă obraznică au lăsat o impresie destul de proastă despre tânăra aspiranta la statulul de artistă. „Lollipop” n-a fost tocmai un succes, însă datorită acestei piese, lumea a început să audă mai des numele Alexandra Stan.

După câteva luni în care nimeni nu mai vorbea de ea, în toamna lui 2010, Alexandra Stan a lansat cel de-al doilea single, „Mr Saxobeat”. Melodia a prins prima dată la publicul din Turcia, unde a ajuns la o lună de la lansare, pe locul 1 la un post de radio. Astfel „Mr Saxobeat” a început să fie şi pe placul romanilor. În iarna lui 2010 a apărut şi videoclipul piesei „Mr Saxobeat”.

Franţa, Canada, Israel, Spania, Italia sunt doar câteva dintre ţările în care „Mr Saxobeat” a ajuns numărul unu. În primăvara lui 2011, Alexandra Stan a lansat cel de-al treilea single, „Get Back (ASAP) „.

În timp ce Alexandra Stan îşi promova noul single, „Mr Saxobeat” continua să facă senzaţie în Europa şi în SUA. În America, „Mr Saxobeat” a staţionat cinci săptămâni pe locul 1 în Billboard Hot Dance Airplay, un record pentru un artist din România.

În iulie 2011, Alexandra Stan a primit Discul de Platină în Italia pentru vânzările single-ului „Mr Saxobeat”. Pentru toamna lui 2011, Alexandra Stan îşi va lansa albumul de debut, care se va numi „Saxobeats”.

În octombrie 2011, Alexandra Stan mai urcă o treaptă pe scara celebrităţii şi ajunge protagonista coperţii din luna octombrie a revistei FHM din Marea Britanie.

2 răspunsuri la „Alexandra Stan”

  1. izabela

    tu esti foarte frumosa <3 si te rog daca vrei poti sa imi dai nr tau de telefon Adevarat : ( 0731932152 ) nr meu am si de orange dar nu il dau te rog daca poti <3 si cand ai concerte la Resita ?? te besk ( te iubesc ) ceau <3 :-*

  2. Lavinia

    Parerea me e ca alexandra Stan este o fata deosebita de buna si frumoasa o apreciez foarte mult si mi-as dori so vad in realitate si as vrea nr ei de tel e o fata normala ca totii cei lanti cam atat pot spune cu bine alexandra pa te pup dl 😉 dl dl dl 🙂 dl 🙂 dl dl dl dl di 😉 tat ………………!,!

Lasă un răspuns