Adela Popescu

Adela PopescuNume:

Adela Popescu Elena

Data nașterii:

8 octombrie 1986

Locul nașterii:

Dragasani, Valcea

Zodia:

Balanta

Înălţime: 1.65 m

Greutate: 52 kg

Ochi: negri

Biografie Adela Popescu

Adela Popescu este o actriţă / cântareaţă care a devenit celebră prin intermediul telenovelei „Numai iubirea”.

Despre Adela Popescu

La scurt timp după aceea, Adela Popescu a devenit protagonista telenovelei „Lacrimi de iubire”, difuzată pe postul de televiziune ACASĂ TV. În timpul filmărilor la această producţie, aceasta a înregistrat şi primului său album de muzică. Editat de Acasă Music/MediaPro Music, sub numele ADELA, albumul „Lacrimi de iubire” cuprinde nouă piese şi două remix-uri, piese la care Adela Popescu a colaborat cu compozitorii Florin Grozea (Hi-Q), Laurenţiu Duţă (3 Sud-Est), Ionuţ Radu (Praf în ochi) şi Florin Sever. Stilul abordat de Adela Popescu pe acest album este un pop slow, de „stare”;, cu influenţe dance şi latino (No me ensenaste – cu care frumoasa cântareaţă a cucerit publicul prezent la turneul naţional (Numai iubirea), însă majoritatea pieselor sunt balade care, interpretate în stilul care o caracterizează, cu multă dragoste, sensibilitate şi senzualitate, o poziţionează pe Adela în postura de „cântăreaţă a sufletului”.

Chiar dacă „Lacrimi de iubire” este primul album din cariera sa muzicală, Adela Popescu cochetează cu muzică de mulţi ani, ea având o bogată experienta muzicală obţinută în urma participării la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale, recompensate de multe ori cu premii importante. Ea a mai cântat cu Elena de la Mandinga şi a colaborat cu băieţii de la 3 Sud Est la piesa Clipe.

Înregistrat în pauzele de filmare ale telenovelei, albumul, intitulat generic „Lacrimi de iubire”, se înscrie în seria împlinirilor tinerei artiste din ultima vreme.

În anul 2006, Adela Popescu este protagonista unei noi telenovele – „Iubire ca în filme”. În această producţie, ea interpretează rolul Ionei, o tanera de 23 de ani care trebuie să facă faţă unui număr foarte mare de responsabilităţi.

În 2008 Adela Popescu o interpretează pe Lia Damian în telenovela „Îngeraşii”, o tânără care la 25 de ani are o carieră frumoasă, doi copii pe care îi adoră, Codin şi Carina, şi o mamă excesiv de protectoare.

În 2009 Adela Popescu o interpretează pe Aniela Elefterios în telenovela „Aniela”, o tânără din înalta societate, care alături de Denis Stefan formează prima pereche de protagonişti din ambiţiosul proiect de televiziune al postului Acasă TV.

Tot în 2009 Adela Popescu o interpretează pe Cristina în filmul artistic „Weekend cu mama”, o tânără care la doar 18 ani are o experienţă de viaţă deloc de invidiat: părăsită de mamă la vârsta de doi ani, a fost crescută de rude, a abandonat şcoala la o vârstă fragedă şi a intrat într-un anturaj dubios. Acum e dependentă de droguri şi şi-a lăsat fiica de patru ani în grija unei fundaţii, conştientă fiind că nu-i poate oferi mare lucru.

În 2010 Adela Popescu a suferit o mare schimbare de look pentru rolul lui Carmen din telenovela „Iubire şi onoare”, o femeie lipsită de scrupule care nu urmăreşte decât să-şi atingă scopul: acela de a cuceri inima lui Amir (Radu Vâlcan).

Din toamnă lui 2011 Adela Popescu poate fi urmărită în serialul muzical „Pariu cu viata” de la ProTV unde o interpretează pe Raluca Dumitrescu o profesoară de teorie muzicală în cadrul Colegiului Naţional de Arte.

În februarie 2012, Adela Popescu şi DJ Project spun „Bun rămas„, acesta fiind primul lor single, o piesă de dragoste, despărţire şi împăcare, lansată de Dragobete, sărbătoarea românească a iubirii.

Un răspuns la „Adela Popescu”

Lasă un răspuns