Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu BiografieNume:

Diana Dumitrescu

Data nașterii:

30 Septembrie 1983

Locul nașterii:

Constanta, Romania

Zodia:Balanta
Inaltime: 1,74m
Greutate: 55kg
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: blond

 

Biografie Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu este o actriţă din România, celebră pentru rolurile din telenovele produse de MediaPro pentru postului de televiziune Acasă TV.

Filmografie Diana Dumitrescu:

Păcatele Evei (2005) – Greta
Iubire ca în filme (2006) – Daiana
Războiul Sexelor (2007) – Ema Sturdza
Regina (2008) – Regina
Aniela (2009) – Polixenia Laptaru
State de România: Student la Sorbona – Reva Rădulescu
Iubire şi onoare (2010) – Oxana Abramova / Smira
Pariu cu viaţă (2011) – Andreea Rădulescu
Hot Shorts / În film la Nasu’ (2012) – Iulia
Minte-mă frumos (2012) – Dana

Despre Diana Dumitrescu

A urmat liceul teoretic G. Călinescu, secţia limbi moderne. La terminarea liceului Diana s-a hotărât să dea la Facultatea de Arte, secţia Artele Spectacolului de Teatru, Universitatea Ovidius, la îndrumarea mamei sale şi la insistenţele dirigintei, Dna. Alexandrina Vlad. A studiat actoria sub îndrumarea profesorilor Liviu Manolache, Nina Udrescu, Radu Niculescu şi Dana Trifan. În al doilea an de facultate a intrat în spectacolul “Paparudele” şi a luat contact pentru prima dată cu scenă şi publicul, iar în anul III a jucat alături de majoritatea colegilor săi de an, dar şi actori şi profesorii ei în spectacolul „Chirita la bai”.

În vara lui 2004 a participat la concursul Miss World România, concurs difuzat şi pe postul ProTV, unde a câştigat premiul de Popularitate. De acolo, deoarece în CV-ul ei scria că urmeza facultatea de Teatru, a fost chemată, în vara lui 2005 să dea un casting, pentru unul din rolurile din telenovela “Păcatele Evei”, pe care l-a luat şi a hotărât împreună cu părinţii săi să se mute în Capitală.

Pe 22 august 2009, Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu Ducu Ion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *