iPad 2 – tot mai multe zvonuri despre noua generaţie Apple iPad

Internetul iubeşte atât Apple cât şi speculaţiile pe tema noilor produse ce urmează să fie lansate  deci, nu e de mirare că o mulţime de zvonuri despre iPad 2 circulau chiar înainte de apariţia iPad în Regatul Unit.iPad 2 - tot mai multe zvonuri despre noua generaţie Apple iPad

Deşi lansarea iPad 2 este la câteva săptămâni distanţă, atât specificaţiile cât şi preţul sunt secrete bine păstrate.Acest lucru însă nu a împiedecat apariţia multor zvonuri siropoase, inspirate , ghicite sau chiar dezvăluite de posibili informatori de la Apple.

În urma unor rapoarte se aşteaptă ca iPad 2 să aibă o uriaşă cerere pe piaţă, Apple fiind nevoit să comande în jur de 6 milioane de unităţi pe lună.

Mai jos aveţi o selecţie cu cele mai interesante zvonuri cu privire la aspectul şi tehnologiile folosite pentru noul iPad 2:

-Camera şi Gyroscop

-Port USB şi Card Slot

-GSM şi CDMA

-Retina Display

-Ecran de 7 inch

-Un procesor mai rapid

-Memorie mai multă

Preţul nu se va schimba prea mult

Doar dacă iPad 2 ar avea un nou ecran de 7 inch, ne-ar uimi preţul mai redus decât predecesorul său.Apple nu se chinuie să îşi schimbe unităţile iar rivalii au cam aceleaşi preţuri.Tablete ieftine există însă acestea nu se ridică la nivelul celor de calitate. Data de lansare pentru iPad 2 este probabil în primăvară

Lasă un răspuns