The Pirates! Band of Misfits (2012)

The Pirates! Band of Misfits (Piraţii! O bandă de neisprăviţi) spune povesta bărbosului The Pirate Captain (Hugh Grant) un neisprăvit fanfaron, care îşi dă prea multă importanţă şi care şi-ar dori ca toate fiinţele vii de pe mare să se teamă de el şi de echipajul lui format din piraţi lăudăroşi şi pierde-vară, pe care nu se poate pune bază.

The Pirates! Band of Misfits - Piraţii! O bandă de neisprăviţi (2012)

Dorinţa lui The Pirate Captain de a fi luat în serios s-ar putea îndeplini dacă ar reuşi să îi învingă pe vechii săi rivali Black Bellamy (Jeremy Piven) şi Cutlass Liz (Salma Hayek) în competiţia ce are drept recompensă atribuirea titlului de pirat al anului, însă pentru a izbândi în ceea ce şi-a propus trebuie să plece de pe exotică Blood Island şi să ajungă pe străzile învăluite în ceaţă ale Londrei secolului al XIX-lea, înfruntând-o în decursul acestei călătorii pe malefică regina Victoria (Imelda Staunton), care detesta piraţii şi nu s-ar da înapoi de la nimic pentru a-i anihila, dar fiind ajutat de către tânărul om de ştiinţă Charles Darwin (David Tennant), care este îndrăgostit nebuneşte şi care îl avertizează cu privire la pericolul reprezentat de un monstru marin care i-ar putea ingiti cu totul corabia.

Animaţia “The Pirates! Band of Misfits” îi are în distribuţie pe Hugh Grant, Brendan Gleeson, Jeremy Piven, Brian Blessed, Lenny Henry, Imelda Staunton, David Tennant şi Salma Hayek.

Regizat de Peter Lord („Chicken Run”) şi Jeff Newitt, după un scenariu scris de Gideon Defoe, „The Pirates! Band of Misfits” se va lansa în cinematografe pe data de 20 aprilie 2012.

The Pirates! Band of Misfits – Piraţii! O bandă de neisprăviţi (2012) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns