Step Up Revolution (2012)

Step Up Revolution (Dansul Dragostei 4: Revoluţia) spune povestea lui Emily (Kathryn McCormick), fiica unui om de afaceri bogat, care ajunge la Miami cu aspiraţia de a deveni dansatoare profesionistă, dar care se îndrăgosteşte de Sean (Ryan Guzman), un tânăr care conduce o trupă de dans.

Film Step Up Revolution - Dansul dragostei 4 - Step Up 4 (2012) Poster

Echipa de dans intitulată MOB se străduieşte să câştige un concurs pentru a obţine o sponsorizare importantă, dar tatăl lui Emily ameninţă să transforme cartierul istoric în care îşi desfăşoară activitatea trupa MOB şi să concedieze sute de angajaţi. Emily trebuie să i se alăture lui Sean şi trupei de dans MOB pentru a protesta şi riscă cu toţii să îşi destrame visurile luptând pentru o cauză importantă.

Step Up Revolution are o distribuţie formată din Alyson Stoner, Adam G. Sevani, Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Chadd Smith, Stephen Boss, Megan Boone, Jessica Guadix, Morgane Slemp, Cleopatra Coleman, Tommy Dewey, Celestina, Robert Paget, Lynn Telzer şi Aja George.

Regizat de către Scott Speer, după un scenariu scris de Jenny Mayer, muzicalul „Step Up Revolution” va fi lansat în sălile de cinema din România pe data de 7 septembrie 2012.

Dansul Dragostei 4: Revoluţia – Step Up Revolution (2012) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns