Mama ei de tranziţie!! (2011)

Mama ei de tranziţie!! este o comedie amară şi vesela despre tranziţie, cu magnaţi, bodyguarzi şi pseudoracheti, ori întreprinzători faliţi şi prieteni de şpriţ, în permanenţă căutare de afaceri eşuate.

Mama ei de tranziţie!! (2011) film romanesc

De la o vilă de lux, la un apartament de bloc muncitoresc, de la vânzătoarea de la buticul din colţ, la Nelu’ caloriferistul şi omul de la Radet, ori la terasa dintre blocuri, unde se odihnesc la o halbă de bere, înainte de şpriţul recişor cei trei prieteni: Bazil – nasul, fost sindicalist, acum pus pe liber, Marcel – fost boxer, ex-soţul Getei, şi Silviu – un pictor necunoscut. O lume în tranziţie, cu personaje, cupluri şi prieteni de tranziţie, o tranziţie abulică, cu apucături şi obiceiuri ce conduc către „întâlnirea explozivă” din final.

Mama ei de tranziţie!! are o distribuţie formată din Valentin Teodosiu, George Alexandru, Laura Vasiliu, Cecilia Barbora, Gabriel Spahiu, Vasile Muraru, Mihai Bisericanu şi Andreea Macelaru.

Regizat de către Cristina Nichitus, după un scenariu scris de Bogdan Ficeac, „Mama ei de tranziţie!!” va avea premieră în România pe data de 24 februarie 2012.

Mama ei de tranziţie!! (2011) TRAILER FILM

Lasă un răspuns