Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

“Extremely Loud & Incredibly Close” spune povestea lui Oskar Schell, un băiat în vârstă de 9 ani, al cărui tată Thomas Schell a fost ucis în atacul terorist de la World Trade Center din 11 septembrie 2001.

Film - Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

Oskar caută prin toate cartierele New York-ului pentru a găsi o cutie de valori care să fie descuiată cu cheia pe care tatăl lui a ascuns-o într-o vază înainte de a muri. În timpul călătoriei, Oskar întâlneşte mai mulţi oameni care se confruntă în modul lor personal cu aceeaşi suferinţă generată de pierderea persoanelor dragi în atentatele teroriste şi este ajutat de către portarul clădirii de apartamente în care locuieşte să exhumeze cadavrul tatălui său.

„Extremely Loud & Incredibly Close” are o distribuţie formată din Tom Hanks, Thomas Horn, Sandra Bullock, Zoe Caldwell, Dennis Hearn, Paul Klementowicz, Julian Tepper, Caleb Reynolds, John Goodman, Max von Sydow, Stephen Henderson, Lorna Pruce, Viola Davis, Jeffrey Wright şi Hazelle Goodman.

Regizat de Stephen Daldry, după un scenariu scris de Eric Roth şi având drept sursă de inspiraţie romanul omonim al autorului Jonathan Safran Foer, “Extremely Loud & Incredibly Close” va fi lansat în sălile de cinema din România pe data de 4 mai 2012.

Extremely Loud & Incredibly Close (2011) TRAILER FILM HD

Lasă un răspuns