Gerard Butler în primul trailer oficial al filmului “Machine Gun Preacher”

Film - Misionarul războinic - Machine Gun Preacher (2011)Relativity Media a lansat online primul trailer oficial pentru noua peliculă de acţiune inspirată din fapte reale, “Machine Gun Preacher” (“Misionarul războinic”), film care îi are ca protagonist pe Gerard Butler.

“Machine Gun Preacher” descrie un moment de cumpănă din viaţa lui Sam Childers (Gerard Butler) şi modul în care acesta a ales să lupte pentru viaţă de partea celor asupriţi şi lipsiţi de sprijin. Fost traficant de droguri dur şi lipsit de scrupule, membru al unei găşti de motocicliști, Childres are ocazia de a se schimba şi de a deveni un apărător al copiilor-soldaţi din Sudan, ţară africană puternic afectată de războiul civil.

Alături de Gerard Butler, în film mai apar Michelle Monaghan, Michael Shannon. Madeline Carroll, Kathy Baker, Inga R. Wilson, Joshua Drew, Justin Michael Brandt, Souleymane Sy Savane, Brett Wagner, Corey Large, Barbara Coven, Judy Stepanian, Richard Goteri şi Peter Carey.

Regizat de Marc Forster (“Finding Neverland”, “Quantum of Solace”, “Stranger Than Fiction”, “Monster’s Ball”), după un scenariu scris de Jason Keller, “Machine Gun Preacher” va ajunge în cinematografele din SUA începând cu 23 septembrie 2011.

Film – Misionarul războinic – Machine Gun Preacher (2011) Trailer Oficial HD

  1. Un film structurat pe doua parti, una mai interesanta decat cealalta. Nu cred ca am mai vazut un film care sa ma impresioneze asa.

  2. Destul de bun filmul, desi nu ma astepta. Se pare ca Butler chiar este un actor bun

  3. Sunt multe momente in film care sensibilizeaza. Nu as punea sa spun partea mea preferata din film pentru ca mi-a placut totul despre filmul asta

  4. Hai sa fim seriosi, e un film tare bun

  5. Butler ala, ce actor bun. Nu stiu daca altul ar fi reusit sa capteze asa publicul

  6. E cat se poate de realist, asta m-a impresionat cel mai mult

  7. Parca as fi in mijlocul actiunii acolo, luptand cot la cot cu Sam:D

  8. Cefilm.. are o incarcatura emotionanta ridicata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current day month ye@r *